Vanajavesikeskuksen pääyhteistyökumppanit vuosina 2022-2025

Vanajavesikeskuksen pääyhteistyökumppanit ovat Vanajaveden alueen fiksuimmat firmat, jotka ovat valmiita panostamaan Vanajaveden alueen lähivesien hoitoon ja koko seudun vetovoimaisuuden vahvistamiseen.  


Jos haluat tulla mukaan pääyhteistyökumppaniksemme, otathan yhteyttä
vt. pääsihteeri Eeva Einolaan, 050 414 1701, eeva.einola(at)vanajavesi.fi.


 Nämä toimijat ovat solmineet pääyhteistyökumppanisopimukset Vanajavesikeskuksen kanssa vuosille 2022-2025:Uusimpana yrityksenä tukijoidemme joukossa on vuoden 2022 alusta mukaan tullut Osuuskauppa Hämeenmaa.

"Vesistöt ovat olennainen osa ympäristöämme ja niillä on myös erittäin tärkeää alueellista virkistysarvoa. Haluamme toteuttaa vastuullisuustyötämme paikallisen ympäristön huomioimisena, ja yhteistyö Vanajavesikeskuksen kanssa tarjoaa meille tähän hienon mahdollisuuden."

Jaana Järvenselkä, asiakkuusjohtaja


Tervakoski Oy Delfort Group

”Meillä on 200-vuotinen historia ja olemme vastuussa siitä, että paperia valmistetaan tulevaisuudessakin. Vanajavesisäätiön toiminta liittyy hyvin kiinteästi meidän ajatuksiimme ympäristöstä ja sen huomioimisesta, arvoista ja paikallisesta vastuusta.”

Ilkka Saarinen, toimitusjohtaja


Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

”Meillä on korkeakouluna erityinen rooli alueen kehittämisessä. Olemme käynnistämässä vesitutkimusta yhteistyössä brasilialaisen ja tanskalaisen korkeakoulun kanssa. Yhteistyö Vanajavesisäätiön kanssa on meille erittäin tärkeää.”

Janne Salminen, johtava tutkijayliopettaja


Hämeenlinnan Osuusmeijeri

”Olemme panostaneet paljon laatu-ja ympäristöasioihin. Tavoitteenamme on ympäristösertifikaatin saaminen vuonna 2018. Yhteistyö Vanajavesikeskuksen kanssa tukee jatkuvan parantamisen periaatettamme.”

Anne Isokangas, laatu- ja ympäristöpäällikkö


Etelä-Hämeen Osuuspankki

”Haluamme olla mukana alueen hyvinvoinnin edistämisessä. Olen itse henkeen ja vereen luontoihminen. Luonnosta löytyy voima, arvo ja energia. Kun ympäristö ja vesistö voivat hyvin, myös me ihmiset voimme hyvin.”

Mika Helin, toimitusjohtaja


HS-Vesi

”Haluamme lisää tietoa vesien tilasta ja tutkittua tietoa järkevimmistä parannustoimenpiteistä. Vanajavesikeskuksen rooli on keskeinen. Ihmiskunta ei voi hyvin ilman puhdasta juomavettä ja tervettä vesistöä.”

Jukka Meriluoto, toimitusjohtaja


Hämeen Sanomat

”Olemme olleet mukana alusta asti säätiön toiminnassa. Se tukee vahvasti myös Hämeen Sanomien arvoja. Meidän on pidettävä ympäristöstämme huolta. Vanajavesikeskus tekee tärkeää työtä, koska mitä meillä olisi ilman vesistöämme? Ei mitään. Vanajaveden alue on tärkeä asumisen, virkistymisen ja matkailun kannalta.”

Tuulia Viitanen, päätoimittaja


Koulutuskuntayhtymä Tavastia

”Tavastia kantaa vastuunsa alueen tulevaisuuden tekijöistä ja tekijöiden elinympäristöstä.”

Jouni Haajanen, johtaja