Virkisty


Kokemäenjoen latvavesillä voit kokea aitoa suomalaista luontoa ja maalaismaisemaa. Eri puolilla Kanta-Hämettä sijaitsevat melontareitit tarjoavat monipuolisia palveluja ja upeita luontokokemuksia koko perheelle. Vesiluontopolut taas ovat valtakunnallisesti uudenlainen avaus: mielenkiintoiset teemapisteet antavat uutta tietoa alueen vesistä sähköisen sovelluksen avulla. Myös kalastaja kokee näillä vesillä antoisia hetkiä. Vanajanselkä on maankuulu kuha-aitta ja Hauhon vesiltä voi hyvällä tuurilla tartuttaa vaikka taimenen!

UUTUUS! Tarjolla täysin uusi liikuntamuoto: järvisuunnistus. Olemme rakentaneet järvisuunnistusradan 12 järvelle Kanta-Hämeessä yleisten uimarantojen yhteyteen. Lisäksi pyöräilyharrastajalle löytyy nyt kahdeksan maastopyöräreittiä, joille on tehty reittikuvaus, esittelyvideo ja paperiesite.

Tutustu upeisiin luontokohteisiin ja palveluihin alla olevien linkkien kautta. Melontareittien ja vesiluontopolkujen ilmaisen DigiTrail-sovelluksen voit ladata Androidille mobiililaitteelle Google Play Storesta ja Järvisuunnistus-sovellus löytyy sekä Google Play Storesta että App Storesta.

Tervetuloa vesille Hämeen sydämeen!