Virkisty


Kokemäenjoen latvavesillä voit kokea aitoa suomalaista luontoa ja maalaismaisemaa. Eri puolilla Kanta-Hämettä sijaitsevat melontareitit tarjoavat monipuolisia palveluja ja upeita luontokokemuksia koko perheelle. Vesiluontopolut taas ovat valtakunnallisesti uudenlainen avaus: mielenkiintoiset teemapisteet antavat uutta tietoa alueen vesistä sähköisen sovelluksen avulla. Myös kalastaja kokee näillä vesillä antoisia hetkiä. Vanajanselkä on maankuulu kuha-aitta ja Hauhon vesiltä voi hyvällä tuurilla tartuttaa vaikka taimenen!

UUTUUS! Tarjolla täysin uusi liikuntamuoto: järvisuunnistus. Olemme rakentaneet järvisuunnistusradan 12 järvelle Kanta-Hämeessä yleisten uimarantojen yhteyteen. Lisäksi pyöräilyharrastajalle löytyy nyt seitsemän maastopyöräreittiä, joille on tehty reittikuvaus ja esittelyvideo.

Tutustu upeisiin luontokohteisiin ja palveluihin alla olevien linkkien kautta. Melontareittien ja vesiluontopolkujen ilmaisen DigiTrail-sovelluksen voit ladata Androidille mobiililaitteelle Google Play Storesta ja Järvisuunnistus-sovellus löytyy sekä Google Play Storesta että App Storesta.

Tervetuloa vesille Hämeen sydämeen!