Osallistu Sinä ja Vanajavesi -kyselyyn!

Vanajavesikeskus järjestää kyselyn Vanajaveden alueen asukkaille, veneilijöille ja muille vesistön käyttäjille. Osallistujien kesken arvotaan viisi kahden hengen iltaristeilyä Hopealinjalla Vanajavedelle.

Vanajavesi on seutumme luonnon päävirta. Yhteinen tavoitteemme on huolehtia vesistöstä nyt ja tulevaisuudessa. Työtä on paljon, joten toiminnan rahoituksen tulee olla kunnossa.

Asukkaiden ja vesistön käyttäjien havainnot vesien tilasta sekä halukkuus ja valmius osallistua vesiluonnon tilan parantamiseen ovat Vanajavesikeskuksen toiminnassa avainasemassa. Tämän takia teemme tämän kymmenen kohdan kyselyn. Siihen vastaaminen vie noin viisi minuuttia.

Pääset kyselyyn tästä linkistä: https://forms.gle/T9Cumn9j1JewF1DK8.

Vastaamalla osallistut "talkoilla" Vanajaveden alueen vesistöjen hyväksi tehtävään työhön yhdessä Vanajavesikeskuksen sekä asukkaiden kanssa.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan viisi kahden hengen iltaristeilyä Hopealinjalla Vanajavedelle. Halutessasi osallistua arvontaan, jätä nimesi ja yhteystietosi kyselyn lopussa olevaan kohtaan.

Kyselyaika päättyy jo 15.7.2022, joten vastaathan saman tien.

Kiitos vastaamisesta! Hyvää kesää!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}