Hei me muutetaan!

Terveisiä Perttulasta, Vanajavesikeskus on jo täällä Hattelmalanharjun päällä!

Onni-Monni pakkasi jo helmikuussa henkilökohtaisen suojapussukkansa kylkievän kainaloon ja jäi odottelemaan muun henkilökunnan kantoapua siirtymisessä autokyytiin. Vesitsekin se olisi päässyt uimaan nelisen kilometriä keskustasta ylävirtaan Miemalaan suuntaan, mutta näin jäiseen aikaan tuntui autoilu mukavammalta.

Vanajavesikeskukselle tuli aika lähteä väljemmille vesille, kun vuokranantajamme tarvitsee jatkossa kaikki toimistotilat omaan käyttöönsä. Vanajavesikeskus kiittäkin Hämeen liitoa kaikesta huolenpidosta ja mukavasta yhteiselosta! Nyt olo on kuin teinillä joka muuttaa pois kotoa; jännittyneen innostunut. Paljon samaa nuoruuden intoa on uuden toimistomme varustuksessa; kirppareilta ja muiden lähiseudun muuttajien poistomööpeleistä löytyy suurin osa tarvitsemistamme välineistä ja tarvikkeista. Muuttojen aikana omistakin nurkista löytyy aina kaappeihin unohtuneita aarteita sekä paljon pois heitettävää. Niin tälläkin kertaa. Suursiivous tekee eetvarttia aina aika ajoin, samoin uuden toimistomme komeat näköalat alas Vanajalle ja kaupunkiin piristävät varmasti muutenkin touhukasta kevättämme.

1.3.2017 lähtien Vanajavesikeskuksen osoite on Perttulantie 84 (Kuusistola-rakennus), 13430 Hämeenlinna. Sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot eivät muutu.

Tavataan taas kevään mittaan joko Perttulassa tai erilaisissa tapahtumissa pitkinpoikin maakuntia!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}