Yritykset ja oppilaitokset tukevat nyt Vanajavesi-työtä

Onni-Monni sai kunnon rutistuksen Hämeen Sanomien uutispäälliköltä Veli-Matti Virtaselta.

 

– Kaikkia kiinnostaa vesien laatu. Tämä hanke tekee hyvää, ja lähdimme mukaan todella mielellämme, Hämeenlinnan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Olli Liusjärvi sanoo.

Osuuspankki ja kahdeksan muuta Vanajavesikeskuksen pääyhteistyökumppania julkistettiin keskiviikkona 20.11.2013 Vanajanlinnassa. Nämä yhdeksän vahvaa toimijaa ovat sitoutuneet tukemaan Vanajavesi-työtä neljän vuoden ajan.

– On todella tärkeää saada uusia yhteistyökumppaneita, koska meillä on jo hyvin vahva tuki kuntapuolelta, mutta nyt saamme myös yritysmaailman mukaan, Vanajavesikeskuksen pääsihteeri Sanni Manninen Johansen sanoo.

Vanajavesikeskuksen kumppanit ovat ympäristövastuullisia ja aktiivisia toimijoita, jotka välittävät ja pitävät huolta ympäristöstä ja hyvinvoinnista. Rahallisen tuen lisäksi pääyhteistyökumppaneiden kanssa suunnitellaan uusia yhteistyön muotoja.

– Meille oli alusta asti selvää, että haluamme olla mukana. Haluamme hankkia oikeaa tietoa vesien tilasta ja siitä, miten vesistöjä voidaan järkevimmin ennallistaa, HS-Veden toimitusjohtaja Timo Heinonen linjaa.

Hämeen Sanomissa uskotaan yhteistyön tuovan hyviä tuloksia.

– Meillä on jo etusivu varattu jutulle, jonka otsikko on ”Vanajavesi puhdistui”. Mutta milloin sellainen juttu julkaistaan, sitä tuskin tietää vielä kukaan, Hämeen Sanomien vastaava uutispäällikkö Veli-Matti Virtanen sanoo.

[button href=”https://www.vanajavesi.fi/?p=215″ align=”left” target=”_blank”]Katso video[/button]

[button href=”https://www.vanajavesi.fi/?p=245″ align=”left” target=”_blank”]Lue lisää[/button]


 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}