Yrittäjä – tule mukaan talkoisiin ja tue alueen lähivesien hoitoa 100 eurolla

Vanajavesikeskuksen yrittäjille suunnattu tukipaketti on nyt myynnissä Hämeen Yrittäjien verkkokaupassa Y-shopissa. Klikkaamalla alla olevaa kuvalinkkiä pääset suoraan verkkokauppaan.

Ostamalla 100 euron hintaisen tukipaketin tuet lähivesien hoitoa Vanajaveden laajalla alueella, joka käsittää yli 300 järveä, lampea ja jokea. Palkkioksi tuesta lähetämme vuositarran, jonka voi sijoittaa parhaaksi katsotulle näkyvälle paikalle toimitiloissa. Tarra kertoo siitä, että yrityksesi on mukana tukemassa kaikille tärkeää vesien- ja ympäristönhoitotyötä ja kannustaa samalla muitakin yrittäjiä yhteisiin talkoisiin.

Saatu tuki käytetään konkreettiseen vesienhoitotyöhön, kuten esimerkiksi laskeutusaltaiden ja kalateiden rakentamiseen, hoitokalastukseen, vesikasvien niittoon jne. Vuosittain Vanajavesikeskus on myös jakanut avustuksia omaehtoisiin vesistökunnostuksiin sekä aktivoinut kansalaisia vesien- ja ympäristönhoitoon. Vesistöjen parempaan tulevaisuuteen panostetaan erityisesti lapsille ja nuorille suunnatulla ympäristökasvatustyöllä.

Tee hyvä ympäristöteko ja anna tarran vaivattomasti viestiä vastuullisuudestasi!

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}