Ympäristökasvattajat koolla Hämeenlinnassa

Kanta- ja Päijät-Hämeen yhteinen ympäristökasvattajien verkostotapaaminen järjestettiin Hämeenlinnassa 4.10. Mukavasti osallistujia kerännyt tapahtuma oli ensimmäinen laatuaan Kanta-Hämeen puolella, keväällä samankaltainen kokoontuminen järjestettiin Lahdessa. Ohjelma sisälsi aamupäivän osalta Solvikin metsäeskariin tai Tuomelan koulun uusiin oppimisympäristöihin tutustumista ja iltapäivällä kuunneltiin paikallisten toimijoiden esittelyjä sekä infoa uudesta open ilmasto-oppaasta. Pääpuhujaksi oli kutsuttu WWF:n Essi Aarnio-Linnanvuori aiheenaan tulevaisuuden ympäristökasvatus. Esitykset on koottu tämän sivun alalaitaan. Tilaisuudessa esitellystä Suomen ympäristöopisto Syklissä alkavasta Ulkoluokka-hankkeesta löytyy lisätietoja tästä.

Alueen ympäristökasvattajien yhteydenpitoa varten on perustettu facebook-ryhmä: Ympäristökasvatus Päijät- ja Kanta-Hämeessä, johon ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Verkostotapaamisen järjestämisestä vastasivat Lahden kaupunki, Hämeenlinnan kaupunki, Vanajavesikeskus sekä Yhteisillä aalloilla -hanke.

[button href=”https://www.vanajavesi.fi/2018/wp-content/uploads/2016/10/Mitä-tulevaisuuden-ympäristökasvatuksessa-tarvitaan.pdf” align=”left”]Mitä tulevaisuuden ympäristökasvatuksessa tarvitaan?[/button][button href=”https://www.vanajavesi.fi/2018/wp-content/uploads/2016/10/Hämeenlinna_ympkasvpäivät.pdf” align=”left”]Ilmastokasvatus koulun arjessa[/button][button href=”https://www.vanajavesi.fi/2018/wp-content/uploads/2016/10/Satakieliesitys-vanajavesi.pdf” align=”left”]Satakielipedagogiikkaa Hämeenlinnassa[/button][button href=”https://www.vanajavesi.fi/2018/wp-content/uploads/2016/10/Ympäristökasvatusverkosto-04102016.pdf” align=”left”]Ympäristökasvattajien verkosto ja ympäristökasvatus Lahdessa[/button][button href=”https://www.vanajavesi.fi/2018/wp-content/uploads/2016/10/Ympkasv_Verkostotapaaminen_04102016.pdf” align=”left”]Yhteisillä aalloilla -hankkeen ympäristökasvatus[/button]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}