Viestejä Vanajavedellä

Aurinkoinen hymy ja hilpeällä huumorilla maustettu matkakertomus.

Siitä alkoi Viestejä Vanajavedellä -hanke maaliskuussa 2011. Vesistöillasta Rauhalahden leirikeskuksessa Janakkalassa. Täällä meidät uudet työntekijät, Heidi ja Mika, esiteltiin kuulijoille ja myös toisillemme. Ilmapiiri oli puolin ja toisin innostunut ja odottava.

Neljä vuotta myöhemmin Viestejä Vanajavedellä -hanke päättyy ja tunnelma on edelleen innostunut. Hihat käärittiin heti hankkeen alussa ja iloinen tekemisen meininki on jatkunut koko hankkeen ajan.

Viestiä on kuljettanut koko Vanajavesikeskuksen tiimi ja laaja yhteistyökumppaneiden joukko. Viesti on kiirinyt laajalti aina Lammin Pääjärveltä Vanajanselälle, päiväkodista korkeakouluun, toimistosta tapahtumiin, kalastajan verkosta kuluttajan ruokapöytään ja vesien syvyyksistä ihmisten sydämiin. Ihmisten sitoutuminen elinympäristömme parantamiseen ja suojeluun on ollut häkellyttävän aktiivista ja pyyteetöntä.

Jokainen meistä tietää, että näkyviä tuloksia joudutaan odottamaan ja vain pitkäjänteisellä työllä pääsemme tuloksiin.

Hanke päättyy, mutta arvokas työ ympäristön hyväksi jatkuu. Yhdessä. Nyt meidän on aika kiittää menneistä neljästä hienosta vuodesta ja toivottaa koko Vanajavesikeskuksen tiimin puolesta tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä vesienhoitovuotta 2015!

H&M
projektipäällikkö mika.soramaki@vanajavesi.fi
projektisihteeri heidi.kontio@vanajavesi.fi

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}