Etusivu / Vanajavesikeskus / Kumppanuus / Vanajavesikeskuksen pääyhteistyökumppanit vuosina 2018–2021

Vanajavesikeskuksen pääyhteistyökumppanit vuosina 2018–2021

Vanajavesikeskuksen pääyhteistyökumppanit ovat Vanajaveden alueen fiksuimmat firmat, jotka ovat valmiita panostamaan Vanajaveden alueen lähivesien hoitoon ja koko seudun vetovoimaisuuden vahvistamiseen. Nämä toimijat ovat solmineet pääyhteistyökumppanisopimukset Vanajavesikeskuksen kanssa vuosille 2018–2021:

Tervakoski Oy Delfort Group

“Meillä on 200-vuotinen historia ja olemme vastuussa siitä, että paperia valmistetaan tulevaisuudessakin. Vanajavesisäätiön toiminta liittyy hyvin kiinteästi meidän ajatuksiimme ympäristöstä ja sen huomioimisesta, arvoista ja paikallisesta vastuusta.”

Ilkka Saarinen, toimitusjohtaja

Paperin valmistaja Tervakoski Oy Delfort Group in yksi Vanajavesikeskuksen pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista. Onni-Monnin kanssa ilakoivat Merja Hakarauta ja Ilkka Saarinen.

Kultakeskus Oy

“Meille on mieluisaa päästä mukaan Vanajavesikeskuksen arvokkaaseen työhön. Hämeenlinnan seudulla on kaksi tärkeää houkuttelevuutta: sijainti ja luonto.”

Ilkka Ruohola, hallituksen puheenjohtaja

Vanajavesikeskuksen uusin pääyhteistyökumppani on Kultakeskus Oy. Onni-Monnin kainaloon pääsi Kultakeskuksen hallituksen puheenjohtaja Ilkka Ruohola.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

“Meillä on korkeakouluna erityinen rooli alueen kehittämisessä. Olemme käynnistämässä vesitutkimusta yhteistyössä brasilialaisen ja tanskalaisen korkeakoulun kanssa. Yhteistyö Vanajavesisäätiön kanssa on meille erittäin tärkeää.”

Janne Salminen, vararehtori

HAMK on käynnistämässä vesitutkimukseen liittyvän tohtorikoulutuksen, kertoo vararehtori Janne Salminen.

Hämeenlinnan Osuusmeijeri

“Olemme panostaneet paljon laatu-ja ympäristöasioihin. Tavoitteenamme on ympäristösertifikaatin saaminen vuonna 2018. Yhteistyö Vanajavesikeskuksen kanssa tukee jatkuvan parantamisen periaatettamme.”

Anne Isokangas, laatu- ja ympäristöpäällikkö

Hämeenlinnan Osuusmeijerin keskeisiä arvoja ovat luotettavuus, yhteistyö ja vastuullisuus, kertoo laatu- ja ympäristöpäällikkö Anne Isokangas.

Etelä-Hämeen Osuuspankki

“Haluamme olla mukana alueen hyvinvoinnin edistämisessä. Olen itse henkeen ja vereen luontoihminen. Luonnosta löytyy voima, arvo ja energia. Kun ympäristö ja vesistö voivat hyvin, myös me ihmiset voimme hyvin.”

Mika Helin, toimitusjohtaja

Suhtaudumme innolla ja ilolla yhteistyöhön Vanajavesikeskuksen kanssa ja olemme tässä sydämellä mukana, toimitusjohtaja Mika Helin Etelä-Hämeen Osuuspankista sanoo.

HS-Vesi

“Haluamme lisää tietoa vesien tilasta ja tutkittua tietoa järkevimmistä parannustoimenpiteistä. Vanajavesikeskuksen rooli on keskeinen. Ihmiskunta ei voi hyvin ilman puhdasta juomavettä ja tervettä vesistöä.”

Jukka Meriluoto, toimitusjohtaja

Kaikkia tarvitaan vesiensuojelutyöhön, muistuttaa HS-Veden toimitusjohtaja Jukka Meriluoto.

Hämeen Sanomat

“Olemme olleet mukana alusta asti ja tunteneet säätiön toiminnan omaksemme. Siksi oli helppo päätös olla jatkossakin mukana. Vanajaveden ja sen lähiympäristön tilalla on suuria vaikutuksia moneen asiaan: elämänlaatuun ylipäätään, matkailun kehittymisen ja alueen imagoon.”

Pauli Uusi-Kilponen, päätoimittaja

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

“Tavastia kantaa vastuunsa alueen tulevaisuuden tekijöistä ja tekijöiden elinympäristöstä.”

Jouni Haajanen, johtaja