Mielenkiintoisia vesistökunnostusseminaareja tulossa kesäkuussa

Valuma-alueiden ravinnehuuhtoumat hallintaan! Seminaari- ja maastopäivä 4.6.2014  Hämeenlinnassa

Tilaisuuden tavoitteena on kiinnittää huomiota maa- ja metsätalouden vesiensuojelun suunnitteluosaamiseen ja kartoittaa suunnittelijoiden koulutustarvetta. Maa- ja metsätalouden valumavesien hallinta voidaan toteuttaa luonnonmukaisen vesirakentamisen menetelmiä hyödyntäen, jolloin luonnon monimuotoisuus ja vesiensuojelu voidaan paremmin ottaa huomioon. Ammattitaitoinen suunnittelu helpottaa mahdollista lupakäsittelyä, takaa vesiensuojelurakenteiden toimivuuden sekä säästää toteutuskustannuksissa.

Tilaisuus sopii erityisesti ojitusten ja valuma-aluekunnostusten suunnittelijoille ja suunnittelusta kiinnostuneille, suunnitelmien tilaajille sekä urakoitsijoille.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Kaikille avoin ja maksuton vesistökunnostusverkoston vuosiseminaari Iisalmessa 11. – 12.6.2014

Vesistökunnostusverkosto on yhteydenpitofoorumi, joka välittää tietoa ja kokemuksia vesistöjen kunnostuksesta. Verkoston toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki, jotka kokevat vesistöjen tilan parantamisen tärkeäksi. Lämpimästi tervetuloa verkoston vuosittaiseen seminaariin, joka kokoaa yhteen vesistöjen kunnostuksesta kiinnostuneita ihmisiä ympäri Suomea verkostoitumaan, keskustelemaan ja oppimaan uutta.
Seminaari järjestetään Iisalmen kulttuurikeskuksessa (os. Kirkkopuistonkatu 9, Iisalmi) 11.–12.6.2014 yhteistyössä EU-rahoitteisen LakeAdmin-hankkeen, Savonia-ammattikorkeakoulun, Pohjois-Savon ELY-keskuksen ja Savo-Karjalan Vesiensuojeluyhdistyksen kanssa.

Seminaari on maksuton ja kaikille avoin.

Pyydämme teitä ilmoittautumaan tilaisuuteen SYKEn koulutusjärjestelmän kautta 8.5.2014 mennessä. Tilaisuuteen mahtuu 120 henkilöä.

Tästä linkistä SYKEn koulutuksen sivuille, josta pääsee myös ilmoittautumaan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}