Tet-harjoittelu Vanajavesikeskuksessa

Minä menin tet-harjoitteluun Vanajavesikeskukseen ja se oli ihanaa. Työni oli monipuolista. Yhtenä päivänä olin tietokoneella ja opettelin excelin käyttöä ja toisena päivänä olin järven jäällä raivaussahan kanssa. Minusta tuntuu, että kauhean monessa paikassa ei pääse kokemaan molempia. Minulle tämä olikin sen takia hyvä paikka koska pidän tietokone hommista mutta myös fyysisestä tekemisestä.

Työ paikkani oli hyvin kaunis. Siellä sai joka päivä nähdä ikkunasta kauniita maisemia metsään ja ihailla kuinka isoiksi huone kasvit voivat kasvaa. Minulle oli oma työ pöytäkin missä sain tehdä hommia. Tauko huoneessa oli keittiö missä oli esimerkksi mikro ja liesi jossa pystyi tehdä ruokaa.

Työntekijät olivat minulle hyvin ystävällisiä ja ilahduin, siitä kun sain kysellä ihan kaikesta. Sain myös apua kaikkeen mitä en osannut. Kahvitaukoja oli monta ja niissä oli hauskaa. Sain paljon suklaata ja he antoivat minulle banaania jossa oli mikrossa sulatettua tummasuklaata. Kannattaa maistaa.

Vinkki seuraavalle tet-harjoitteluun tulijalle. Jos on mahdollista niin tule töihin ainakin kerran kävelten tai pyörällä koska maisemat ovat hyvin kauniit talvella, että kesällä. Ne näkyvät myös autosta mutta suosittelen pientä happi hyppelyä.

Tuuli-Sofia Nieminen, tet-harjoittelija

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}