Vohvelikahvila Vanaja oli menestys!

Ravintolapäivänä sunnuntaina 17.8. tarjoiltiin Vanajaveden kunniaksi vohveleita ja leivonnaisia puutarhakahvilassa Visamäessä, Hämeenlinnassa. Onnistuneesta päivästä vastasi Anu Mähönen perheineen ja tässä vielä Anun ajatuksia ensi kertaa järjestetystä pop up -kahvilasta:

”Esikoisemme Annin ideasta lähtenyt tempaus tuotti paljon hyvää mieltä ja iloa monelle. Sää oli täydellinen ja väkeä riitti jatkuvana virtana. Naapureilta lainaksi saadut pöydät ja tuolit eivät montaa hetkeä olleet tyhjinä. Vohveleita paistettiin kolmen vohveliraudan voimin täydellä teholla neljä tuntia. Onneksi naapurin isotädiltä saimme kolmannen raudan lainaan, muuten olisimme olleet pulassa!

Talkooväkenä hyöri naapureita ja ystäviä, suurena apuna olivat myös isovanhemmat hillolahjoituksineen, tiskivuoren valloituksineen ja kauppapyrähdyksineen. Etukäteen kun en
osannut ajatella, että taikina 200 vohveliin ei riittäisi.. Baristamme Pasi kesti paineen upeasti, vaikka tilauksia sateli välillä monesta suusta yhtä aikaa.

Lapsitarjoilijamme olivat huikeita. Anni, Veikko, Iisa, Talvikki ja Aino veivät kahvilapäivämme läpi tarmolla, jota aikuiset voivat ihailla. Kun meno viiden jälkeen rauhoittui ja aikuinen työväki veti henkeä, hyppivät lapset lähes tasajalkaa toivoen vielä lisää asiakkaita.

Yhteistyö Vanajavesikeskuksen kanssa sujui paremmin kuin hyvin. Saimme heiltä paitsi telttakatoksen lainaan, myös apua keittiöhommiin ja lapsityövoiman ohjaukseen. Ainutlaatuinen päivä kaiken kaikkiaan. Ainakin ensi kesään asti… Ja sitten se tuotto. 589.34€ Vanajavesikeskukselle. Aikas makeeta!”

Vanajavesikeskus kiittää kahvilanpitäjiä – ja erityisesti reippaita ja iloisia tarjoilijoita – ainutlaatuisen upeasta ja lämminhenkisestä kahvilaelämyksestä! Ahkeralla työllä kertynyt lahjoitussumma tullaan ohjaamaan käytännön vesisuojelutoimiin Vanajaveden hyväksi.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}