Tervetuloa pakkaset!

Kirpakka pakkasilma ja valkoinen maa sen kertovat, talvi on täällä! Vihdoinkin! Synkät loskakelit ovat poissa ja lumi tuo valoa pimeyteen.

Talvi tuo mukanaan ison nipun mukavia harrastuksia. Ensimmäisenä tulee mieleen perinteiset talviharrastukset hiihtäminen, luisteleminen ja pilkkiminen. Vauhdikkaammista lajeista pitäville talvi antaa mahdollisuudet harrastaa vaikkapa laskettelua ja moottorikelkkailua. Lapset kokevat riemun hetkiä pulkkamäessä. Hienoja valokuviakin lumisesta maisemasta saa otettua. Ja ihan vaan ulkoilukin talvisessa luonnossa antaa hyvää virkistystä arjen keskelle.

Vanajaveden reitin järvet ympäristöineen antavat moniin näistä talvisista harrastuksista hienot puitteet. Vinkiksi voin mainita, että alueella on paljon kivoja laavu- ja nuotiopaikkoja. Mikäpä olisi mukavampaa kuin paistella makkarat ja hörppiä kuumat kaakaot ulkoilun ohessa.

Nyt siis ylös, ulos ja ulkoilemaan! Nautitaan talvisesta luonnosta! Minä ainakin suorin Vanajanselän pilkkiapajille heti, kun jäät turvallisesti kantavat.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}