Järjestämme kalastusalueiden kanssa joulukuussa kolme kalankäsittely- ja kokkausiltaa. Fileerausta harjoitellaan perinteisesti ahvenella, mutta vinkkejä annetaan myös muiden kalojen käsittelyyn. Tänä vuonna teemana on kotimainen särki, josta valmistamme herkullisia hampurilaisia. Ruokalistalla on myös savusiikakeittoa ja friteerattua ahventa pottumuusilla.
Kurssimaksu on 20 euroa/osallistuja. Kurssipaikkoja on 15/kurssi ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viittä päivää ennen kurssia: heidi.kontio@vanajavesi.fi. Mukaan kurssille tarvitset essun ja kurssimaksun.
Kurssipaikat ja aikataulut:
7.12. klo 18-20 Hauhon yhtenäiskoulun kotitalousluokka, Tanhuantie 2, Hauho
12.12. klo 18-20 Ahveniston koulun kotitalousluokka, Turuntie 33, Hämeenlinna KURSSI TÄYNNÄ!
14.12. klo 18-20 Iittalan yhteinäiskoulun kotitalousluokka, Hollaajantie 2, Iittala