Pro bono

En etsi valtaa, loistoa kaikui upeasti på svenska kahden kvintetin esittämänä Elävä Itämeri säätiön eli Baltic Sea Action Groupin pikkujouluissa Helsingissä. Upea, kulttuuria ja historiaa huokuva miljöö, kauniit joululaulut ja iloinen seura tekivät tapaamisesta mieleenpainuvan tilaisuuden.

Tervetuliaissanoissaan BSAG:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Herlin kertoi kuorojen esittävän laulunsa pro bono, korvauksetta hyväntekeväisyydestä.

Myös BSAG:n menestyksekäs joulukampanja on syntynyt pitkälti pro bono. Mainostoimisto Taivaan suunnittelemassa Lahjoita Itämerelle ravinneköyhä joulukampanjassa Rahavalaat, Kymppitonnikalat, Anteliaat Ankeriaat ja muut Itämeren ystävät pääsevät joulupöytään 500 – 50 000 euron lahjoituksilla.

Jokainen voi tehdä jotain. Jokainen voi auttaa tekemällä sitä, minkä parhaiten osaa.  Jokaisella on lahjoja, joita voi käyttää hyvään ja hyvän tukemiseen. Yhdellä on rahaa, toisella tietoja, kolmannella taitoja ja neljännellä tarmokas ystäväporukka. Ja viidennellä kaunis lauluääni, jolla laulaa niin, että maailmanparantajien silmäkulmat kostuvat.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}