Pisaroita-kirja on nyt julkaistu

Mitä tapahtui, kun Linkolan Pentiltä karkasi vene? Mitä ihmettä on Siiankosken Siskon tietokonepilkki? Ja kenen moottorikelkka upposi avantoon?

Nämä selviävät Pisaroita – tarinoita Vanajaveden seudun ihmisistä ja vähän vedestäkin -kirjasta. Pisaroita-kirjaan on haastateltu yli 20 Vanajaveden seudun ystävää. Jokainen heistä kertoo oman näkökulmansa Vanajaveteen.

– Kirjan tekemisen lähtökohtana on ollut elämyksellisyys. Tavoitteenamme oli luoda teos, jossa Vanajaveden seudun ihmiset pääsevät ääneen. Tarinoiden tukena on aimo annos faktatietoa, vaikka kyseessä ei olekaan tietokirja, kertovat kirjan tekijät, valokuvaaja Pentti Mansukoski ja toimittaja Tia Yliskylä.

Pisaroita ilmestyy myös englanninkielisenä nimellä Droplets – Stories from Lake Vanajavesi.

Vanajavesisäätiön kustantamaa kirjaa myydään kirjakauppojen lisäksi muun muassa Vanajavesikeskuksessa ja Wetterhoffin talolla Sibelius Centerissä. Myyntipaikkojen luettelo löytyy Pisaroita-kirjan verkkosivulta.

[button href=”https://www.vanajavesi.fi/pisaroita/” align=”left”]Lue lisää Pisaroita-kirjasta[/button] [button href=”https://www.vanajavesi.fi/pisaroita/droplets-stories-from-lake-vanajavesi/” align=”left”]in english: droplets[/button] [button href=”https://www.vanajavesi.fi/pisaroita/kirjatilaukset/” align=”left”]Kirjatilaukset[/button] [button href=”https://www.vanajavesi.fi/pisaroita/myyntipaikat/” align=”left”]Myyntipaikat[/button] [button href=”https://www.vanajavesi.fi/pisaroita/” align=”left”]pisaroita-kuvia[/button] [button href=”http://www.hameensanomat.fi/uutiset/kanta-hame/296931-20-markaa-rakkaustarinaa” align=”left”]Juttu Hämeen Sanomissa 28.10.2015[/button]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}