Lainaa soutuvene Virvelinrannasta

Vanajavesikeskus ja Hämeen virkistysalueyhdistys ovat jälleen yhteistuumin järjestäneet Hämeenlinnan Virvelinrantaan veneen, jota kuka tahansa järvelle mielivä voi hyödyntää ja lähteä soutelemaan Vanajavedelle.

Paatti ja veneilyliivit on parkkeerattu Virvelinrantaan, jossa Rantakrouvin yrittäjä Jouko Malin huolehtii lainauksesta.

Lainapaatti oli ensimmäisen kerran yleisökäytössä viime kesänä ja sai silloin suuren suosion. Sitä lainattiin yli 50 kertaa.

Paatti on Hämeen virkistysalueyhdistyksen soutuvene, johon Vanajavesikeskus on hankkinut airot sekä kolme veneilyliiviä.

Veneen avaimen saa 20 euron panttia vastaan Virvelin Rantakrouvista. Pantin saa takaisin, kun palauttaa avaimen ja veneen varusteineen. Paatin laina-aika on enintään neljä tuntia kerrallaan, palautus viimeistään puoli tuntia ennen Rantakrouvin sulkemisaikaa.

[button href=”https://www.vanajavesi.fi/2018/wp-content/uploads/2017/05/Soutuvene_mainos_24052017.pdf” align=”left” target=”_blank”]KATSO LAINAPAATIN ESITE[/button]

[button href=”https://www.vanajavesi.fi/2018/wp-content/uploads/2017/05/Rowing_boat_brochure_24052017.pdf” align=”left” target=”_blank”]BROCHURE IN ENGLISH[/button]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}