Kutsu: Tervetuloa hankewebinaariin 5.5.


On taas se aika keväästä, kun ELY-keskukset tekevät rahoituspäätöksiä syksyllä haetuista harkinnanvaraisista avustuksista.

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry ja Vanajavesikeskus järjestävät yhdessä Hämeen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen ELY-keskusten kanssa webinaarin ke 5.5. klo 17-19 ELY:jen rahoittamien hankkeiden toteuttajille.

Webinaarissa käydään läpi, mitä asioita hankkeen onnistuneessa toteutuksessa tulee huomioida mm. hankintojen kilpailutus, talkootuntien kirjaaminen ja maksatusten tekeminen. Myös hankkeiden seurantaan on tulossa muutoksia ja kuulemme uudesta seurantajärjestelmästä. Kysymyksiin on vastaamassa ELY-keskusten, Vanajavesikeskuksen ja KVVY:n hankeasiantuntijoita. Lisäksi kuulemme käytännön kokemuksia kokeneelta hanketoteuttajalta Tammelan Heinijärveltä.

Webinaari järjestetään Teams-ohjelman välityksellä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, voit liittyä mukaan tästä linkistä:

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Katso tilaisuuden päivittyvä ohjelma täältä


Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Kutsua webinaariin voi vapaasti jakaa eteenpäin.

Tilaisuuden järjestävät Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistyksen Vauhtia vesienhoitoon II ja Yhteistyöllä Loimijoki kuntoon II hankkeet yhteistyössä Hämeen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen ELY-keskusten ja Vanajavesikeskuksen kanssa.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}