Ilmoita isosorsimohavaintosi meille!

Toistamme viime kesän isosorsimon levinneisyyskyselyn saadaksemme lisää havaintoja kasvista. Saatujen tietojen perusteella saadaan muodostettua tämänhetkinen tilanne isosorsimon levinneisyydestä ja siksi jokainen vastaus on tärkeä! Tietoja käytetään Vanajavesikeskuksen ja HAMKin yhteisessä Isosorsimo - rantojen riesasta resurssiksi -hankkeessa arvioitaessa lajin torjuntamenetelmien käytännön mahdollisuuksia. Mikäli olet tavannut isosorsimoa omalla ranta-alueellasi tai lähivesistössäsi, ole niin ystävällinen ja vastaa kyselyyn.

Linkki Webropol-kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/F74326F177E23D0C

Kysely sisältää ainoastaan neljä (4) valinnaiskysymystä sekä vapaan kommenttikentän, johon vastaaminen on nopeaa ja kestää vain muutaman minuutin. Kyselyn lisäksi mahdollisia tarkempia havaintopaikan kuvauksia, valokuvia, koordinaatteja tai karttoja voi lähettää osoitteeseen vanajavesikeskus(at)vanajavesi.fi.

Kysely on anonyymi. Voit jättää halutessasi yhteystietosi.

Vastausaikaa on 15.7.2021 saakka. Kiitokset vastauksestanne!

Kysely toteutetaan Vanajaveden ja Hauhon reitin valuma-alueilla (tarkempi kartta kyselyssä). Muiden alueiden isosorsimohavainnot voi ilmoittaa Suomen Lajitietokeskukseen www.laji.fi.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}