Arkkitehtitoimisto Kaipainen Oy lahjoitti juhlamuistamiset Vanajavesi-työhön

Kun Hämeenlinnan Verkatehtaalla toimiva Arkkitehtitoimisto Kaipainen Oy juhli 30-vuotista taivaltaan 13.6.2014, koitui juhlasta iloa ja hyötyä myös Vanajavesi-työlle. Arkkitehtitoimisto Kaipainen Oy lahjoitti yritykselle osoitetut juhlamuistamisrahat Vanajavesisäätiölle.

Ympäristön viihtyisyys ja vetovoimaisuus on tärkeää

– Etsimme juhlamuistamisille kohdetta, joka on paikallinen, ajankohtainen ja laajaa ryhmää edesauttava – kuten Vanajavesikeskus mielestämme on, perustelee toimitusjohtaja Taina Anttila lahjoituskohteen valintaa. Arkkitehteina keskitymme usein suunnittelemaan rakennettua ympäristöä. Se kuitenkin nivoutuu osaksi luonnonympäristöä, jonka tärkein elementti seudullamme on Vanajaveden vesistö vaikutusalueineen.
– Haluamme myös myötävaikuttaa oman työskentely-ympäristömme viihtyisyyteen ja Hämeenlinnan seudun vetovoimaisuuteen sekä yritysten että alueen asukkaiden näkökulmasta, kertoo toimitusjohtaja Taina Anttila. Haluamme kiittää kaikkia yksityishenkilöitä ja yrityksiä, jotka halusivat muistaa Vanajavesisäätiötä juhlavuotemme merkeissä.

– Tällaisten merkkipäivämuistamisten osoittaminen Vanajavesi-työhön on hieno osoitus siitä, että ihmiset välittävät. Vanajavesi on tärkeä, toteaa Vanajavesisäätiön asiamies Sanni Manninen Johansen. Siksi yhä useammat ihmiset ja yritykset haluavat olla mukana Vanajavesi-työssä. Merkkipäivälahjoituksen tekeminen on tyylikäs ja lahjoittajalle kätevä tapa tukea meille kaikille tärkeää asiaa.

-Hyvään tarkoitukseen lahjoittava yritys – kuten Arkkitehtitoimisto Kaipainen Oy – erottuu edukseen, ja ympäristövastuullisen yrityksen lahjoituksesta hyötyy koko seutu, kiteyttää Manninen Johansen.

Kuvassa Arkkitehtitoimisto Kaipaisen henkilökunta yrityksen 30-vuotisjuhlassa. Toimitusjohtaja Taina Anttila on eturivissä toinen vasemmalta.

Lisätietoja
Taina Anttila, Arkkitehti SAFA, toimitusjohtaja, Arkkitehtitoimisto Kaipainen Oy,
puh. 050-383 1118, taina.anttila@kaipainen.fi, www.kaipainen.fi
Sanni Manninen Johansen, Vanajavesisäätiön pääsihteeri/asiamies,
puh. 050-344 1715, sanni.manninen.johansen@vanajavesi.fi, www.vanajavesi.fi

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}